Nieuws

KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Talent ten Top!

'Talent ten Top', zo klinkt het nieuwe jaarthema. We zetten talent in de kijker, want iedereen heeft zo zijn talent en KSJ-KSA-VKSJ weet dit te waarderen.


Wil je meer te weten komen over het jaarthema? Klik dan door naar de jaarthemapagina's of snuffel eens in de tijdschriften.


We klinken alvast op een talentrijk werkjaar!

20/08/2014
KSJ ANTWERPEN

KSJ Antwerpen-Brabant, voor ieder wat wil(d)s

De agenda van 2014-2015 is weer goed gevuld met creatieve werkgroepen, onmisbare beleidsorganen, knotsgekke initiatieven en interessante vormingen.


Het enige dat nog ontbreekt, is jullie talent! #wordmedewerker #wehebbenjullienodig #talent #wekunnenhetnietalleen #KLIKHIER

23/07/2014
KSJ ANTWERPEN

openingsuren zomervakantie

Vergeet niet dat vanaf 1 juli onze zomerregeling van start gaat! Hoe de openingsuren er tijdens juli en augustus net uitzien, vind je hier

27/06/2014
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Verhoging lidgelden vanaf september 2014

Onze verzekeringskosten stijgen in het komende jaar. En daarnaast hebben de economische omstandigheden ook bij ons hun invloed. Daarom zullen wij noodgedwongen de lidgelden vanaf werkjaar 2014-2015 moeten verhogen.

Een gewone inschrijving zal vanaf september 2014 19,50 euro kosten. Inschrijven na 15 februari zal 17 euro kosten. Een kampinschrijving (maanden juli-augustus) kan dan voor 7,60 euro.

Door het betalen van het lidgeld kunnen wij ervoor zorgen dat iedereen die ingeschreven is, goed verzekerd is, een tijdschrift ontvangt, kan deelnemen aan de vormingscursussen en de verschillende initiatieven. Of kortweg, zodat iedereen kan genieten van uren spelplezier. Met je lidkaart krijg je bovendien ook korting bij de Banier- en Hopperwinkels.

27/06/2014
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

K op kamp

Wil je tijdens het zomerkamp lekker en creatief koken met de K, maar heb je even geen inspiratie? Ben je op zoek naar een geschikte kampviering of materiaal voor een bezinning? Geen paniek! Speciaal voor jou werkte Werkgroep K praktisch en bruikbaar K-materiaal voor op kamp uit, in een jaarthemakleedje. Je vindt het op de jaarthemapagina van K.

26/05/2014
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Ook last van GAS?

Belemmert het GAS-reglement in jouw gemeente ook het recht op ‘jong-zijn’ en de wekelijkse jeugdbewegingsactiviteiten? In het weekend van 9 tot 11 mei laten we met KSJ-KSA-VKSJ en heel wat andere jeugdwerkorganisaties nogmaals ons ongenoegen blijken want we hebben allen ‘last van GAS’. Doe mee!
 
Registreer je via www.lastvangas.be, organiseer een ludieke actie, neem een foto van jouw GAS-overtreding en verspreid het via sociale media met de hashtag #lastvangas. Meer info over GAS vind je op deze deelpagina.
03/04/2014