Nieuws

KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vul nu je kampregistratie in via Digit

Voor 1 juni moeten alle kampverantwoordelijken hun kampregistratie invullen. Je surft daarvoor naar digit.ksj.be en vult er het online formulier in. De informatie die je daar meegeeft zorgt ervoor dat de koepel jullie makkelijk kan bereiken en beter kan ondersteunen tijdens de kampperiode. 

Wie meer praktische info wil, kan hier terecht.

 

 

02/04/2015
KSJ ANTWERPEN

Rechtzetting gratis folders

OPGELET : RECHTZETTING GRATIS FOLDERS 

Via sterkmerk@ksa.be kan je gratis folders aanvragen en laten bedrukken. Je kan er evenveel aanvragen als je huidige ledenaantal (+ eventueel enkele extra). Deze dienen voor de bekendmaking van de veranderingen.Folders voor ledenwerving kan je vanaf de zomervakantie weer in massa aankopen aan zeer democratische prijzen in de winkel van Leuven en Antwerpen. Deze kan je ook zelf nog bedrukken, maar dit moeten jullie zelf bekostigen.Onze excuses voor de verwarring!


25/03/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

KSJ-KSA-VKSJ op weg naar een sterker merk!

De naam van onze koepelorganisatie zal vanaf 1 september 2015 veranderen naar KSA. Dat is het resultaat van een traject waar de afgelopen jaren heel hard over nagedacht en aan gewerkt werd. Naast de naamsverandering, zullen we ook overschakelen naar één koningsblauw hemd. We willen streven naar meer eenheid om aan de buitenwereld duidelijk te maken dat we één beweging zijn, om de verbondenheid binnen de beweging te versterken, om de wervingskracht en herkenbaarheid te vergroten en om onze beperkte middelen efficiënter te kunnen inzetten. Het volledige verhaal kan je raadplegen via www.ksa.be/sterkmerk.


08/03/2015