Nieuws

KSJ ANTWERPEN

Uitzonderlijk gesloten

Op vrijdag 27 februari zal de winkel en het secretariaat in Leuven uitzonderlijk gesloten zijn wegens voorbereidingen voor Triangel. De winkel en het secretariaat in Antwerpen zullen wel gewoon geopend zijn.


Maandag 2 maart zullen zowel de winkel en secretariaat in Leuven als in Antwerpen gesloten zijn. 

25/02/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

VACATURE - Pedagogisch medewerker KSJ-KSA-VKSJ Oost-Vlaanderen

Is initiatieven en vormingscursussen organiseren helemaal je ding? En wil jij onze Oost-Vlaamse groepen bijstaan met raad en daad? Dan is deze job je op het lijf geschreven. Meer informatie vind je in het volledige vacaturebericht.

 

Wil jij je graag kandidaat stellen? Dan verwacht Lien Ampe jouw cv en motivatiebrief graag ten laatste op 8 maart. Niet aarzelen, gewoon doen!

20/02/2015
KSJ ANTWERPEN

TripTrap 14

Van 14 tot 17 april kunnen onze +16'ers en leiding weer de fietsbenen strekken op TripTrap.


De inschrijvingen zijn geopend en doe je volgens dit stappenplan.


De groepsinschrijvingen worden afgesloten op 9 februari 2015!

07/01/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Het Groepsleidingscongres komt eraan

Op 7 maart 2015 is het zover! Dan vindt het tweede Groepsleidingscongres plaats in het Vlaams Parlement te Brussel. We willen er graag jullie stem horen! De groepsleiding van alle KSJ-, KSA- en VKSJ-groepen buigt er zich over een aantal belangrijke thema’s en werpt er een blik op de toekomst van KSJ-KSA-VKSJ. Dit alles wordt afgewisseld met leuke tussendoortjes.

 

We rekenen op een zo groot mogelijke opkomst. Als je als groepsleid(st)er al weet niet aanwezig te kunnen zijn, bespreek je best met je leidingsgroep wie er in jouw plaats kan komen.

 

De inschrijvingen verlopen via Digit: www.digit.ksj.be. Ze zijn gratis en lopen van 20 december 2014 tot 15 februari 2015.

 

Alle informatie vind je op www.ksj.be/groepsleidingscongres

05/01/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vlagmoment Digit

Op 20 november vond het vlagmoment van Digit plaats. Jammer genoeg had niet iedereen alle ‘verplichte’ zaken in orde gebracht, waardoor het mogelijk was dat Digit geblokkeerd werd!

 

 

Om jullie Digit te deblokkeren hebben we volgende gegevens nodig:

  • Één leid(st)er voor elke leeftijdsgroep. (Dit houdt dus ook de leeftijdsgroep leiding, ondersteunende leden, … in!)
  •  De adresgegevens (naam, nummer, postcode en straat) van jullie hoofdlokaal.
  •  Wie neemt volgende verplichte functie op? Vermeld naam, voornaam en e-mail!
  1. Contactpersoon
  2. Groepsleid(st)er
  3. Penningmeester
  4. Digitverantwoordelijke

 

Zijn je Digitgegevens niet in orde? Dan zal je na het vlagmoment niet meer kunnen inloggen en moet je contact opnemen met het nationaal secretariaat waar men je verder zal helpen. Je kan het nationaal secretariaat bereiken via digit@ksj.be of 02/201.15.10.

25/11/2014
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Producten (tijdelijk) niet verkrijgbaar in onze winkel

De voorbije maanden rekenden wij meermaals op jullie begrip omdat enkele producten niet verkrijgbaar waren in onze Verkoopsdienst.

 

We zijn blij dat onze verkoop goed loopt, maar onze voorraad is hierdoor soms sneller uitgeput dan hij aangevuld kan worden. Wij volgen onze bestellingen op de voet, maar krijgen soms te maken met een lange wachttijd. Dit heeft zowel voor jullie als voor ons onaangename gevolgen.

 

Bovendien wordt ons aanbod momenteel onder handen genomen om tegen september 2015 een nieuwe verkoopslijn te kunnen presenteren. Wij hopen op jullie begrip wanneer een product in ontwikkeling is en onze voorraad uitgeput raakt.  

03/10/2014