Nieuws

KSJ ANTWERPEN

Rechtzetting gratis folders

OPGELET : RECHTZETTING GRATIS FOLDERS 

Via sterkmerk@ksa.be kan je gratis folders aanvragen en laten bedrukken. Je kan er evenveel aanvragen als je huidige ledenaantal (+ eventueel enkele extra). Deze dienen voor de bekendmaking van de veranderingen.Folders voor ledenwerving kan je vanaf de zomervakantie weer in massa aankopen aan zeer democratische prijzen in de winkel van Leuven en Antwerpen. Deze kan je ook zelf nog bedrukken, maar dit moeten jullie zelf bekostigen.Onze excuses voor de verwarring!


25/03/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

KSJ-KSA-VKSJ op weg naar een sterker merk!

De naam van onze koepelorganisatie zal vanaf 1 september 2015 veranderen naar KSA. Dat is het resultaat van een traject waar de afgelopen jaren heel hard over nagedacht en aan gewerkt werd. Naast de naamsverandering, zullen we ook overschakelen naar één koningsblauw hemd. We willen streven naar meer eenheid om aan de buitenwereld duidelijk te maken dat we één beweging zijn, om de verbondenheid binnen de beweging te versterken, om de wervingskracht en herkenbaarheid te vergroten en om onze beperkte middelen efficiënter te kunnen inzetten. Het volledige verhaal kan je raadplegen via www.ksa.be/sterkmerk.


08/03/2015
KSJ ANTWERPEN

Uitzonderlijk gesloten

Op vrijdag 27 februari zal de winkel en het secretariaat in Leuven uitzonderlijk gesloten zijn wegens voorbereidingen voor Triangel. De winkel en het secretariaat in Antwerpen zullen wel gewoon geopend zijn.


Maandag 2 maart zullen zowel de winkel en secretariaat in Leuven als in Antwerpen gesloten zijn. 

25/02/2015
KSJ ANTWERPEN

TripTrap 14

Van 14 tot 17 april kunnen onze +16'ers en leiding weer de fietsbenen strekken op TripTrap.


De inschrijvingen zijn geopend en doe je volgens dit stappenplan.


De groepsinschrijvingen worden afgesloten op 9 februari 2015!

07/01/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Het Groepsleidingscongres komt eraan

Op 7 maart 2015 is het zover! Dan vindt het tweede Groepsleidingscongres plaats in het Vlaams Parlement te Brussel. We willen er graag jullie stem horen! De groepsleiding van alle KSJ-, KSA- en VKSJ-groepen buigt er zich over een aantal belangrijke thema’s en werpt er een blik op de toekomst van KSJ-KSA-VKSJ. Dit alles wordt afgewisseld met leuke tussendoortjes.

 

We rekenen op een zo groot mogelijke opkomst. Als je als groepsleid(st)er al weet niet aanwezig te kunnen zijn, bespreek je best met je leidingsgroep wie er in jouw plaats kan komen.

 

De inschrijvingen verlopen via Digit: www.digit.ksj.be. Ze zijn gratis en lopen van 20 december 2014 tot 15 februari 2015.

 

Alle informatie vind je op www.ksj.be/groepsleidingscongres

05/01/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vlagmoment Digit

Op 20 november vond het vlagmoment van Digit plaats. Jammer genoeg had niet iedereen alle ‘verplichte’ zaken in orde gebracht, waardoor het mogelijk was dat Digit geblokkeerd werd!

 

 

Om jullie Digit te deblokkeren hebben we volgende gegevens nodig:

  • Één leid(st)er voor elke leeftijdsgroep. (Dit houdt dus ook de leeftijdsgroep leiding, ondersteunende leden, … in!)
  •  De adresgegevens (naam, nummer, postcode en straat) van jullie hoofdlokaal.
  •  Wie neemt volgende verplichte functie op? Vermeld naam, voornaam en e-mail!
  1. Contactpersoon
  2. Groepsleid(st)er
  3. Penningmeester
  4. Digitverantwoordelijke

 

Zijn je Digitgegevens niet in orde? Dan zal je na het vlagmoment niet meer kunnen inloggen en moet je contact opnemen met het nationaal secretariaat waar men je verder zal helpen. Je kan het nationaal secretariaat bereiken via digit@ksj.be of 02/201.15.10.

25/11/2014