Nieuws

KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vanaf dinsdag nieuwe producten in onze winkels!

Ook wij bereiden ons voor op onze naamsverandering! De nieuwe producten van de verkoopsdienst lopen volop binnen en worden de komende dagen verdeeld over de verschillende werkkringen. Daarom zullen onze winkels donderdag en vrijdag opgeruimd worden en tijdelijk een beperkt aanbod hebben, maandag zijn ze uitzonderlijk gesloten. Vanaf dinsdag vind je dan heel wat spiksplinternieuw materiaal in onze winkels dat in de komende weken nog verder aangevuld zal worden!

 

12/08/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vul het registratieformulier 'Sterk Merk' in!

Tijdens het Groepsleidingscongres werd bekend gemaakt dat de koepelorganisatie KSJ-KSA-VKSJ vanaf 1 september als KSA door het leven zal gaan. Ondertussen hebben al heel wat groepen beslist dat ze die overstap samen met de koepel zullen maken.Om de communicatie in de toekomst vlekkeloos te laten verlopen en alle groepen correct aan te kunnen spreken werd een online registratieformulier ‘Sterk Merk’ gemaakt. Je kan het formulier via Digit invullen. Volg de link en klik op inschrijven.Alle groepen die het formulier voor 1 augustus hebben ingevuld, zullen bij het begin van volgend werkjaar een gratis naambord krijgen. De groepen die na de eerste deadline het formulier invullen, zullen hun naambord pas later in het werkjaar ontvangen. Je kan op het formulier ook aanduiden dat je tegen betaling nog extra naamborden wil bestellen. Dit kan handig zijn voor groepen die meerdere lokalen hebben.Het is voor alle duidelijkheid de bedoeling dat elke groep dit registratieformulier ‘Sterk Merk’ invult. Dus niet enkel de groepen die hun naam veranderen, maar ook de groepen die in het verleden al KSA waren.Heb je nog vragen over de werkwijze en het formulier, dan mag je altijd contact opnemen met de nationale helpdesk (sterkmerk@ksa.be).


08/06/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

Vul nu je kampregistratie in via Digit

Voor 1 juni moeten alle kampverantwoordelijken hun kampregistratie invullen. Je surft daarvoor naar digit.ksj.be en vult er het online formulier in. De informatie die je daar meegeeft zorgt ervoor dat de koepel jullie makkelijk kan bereiken en beter kan ondersteunen tijdens de kampperiode. 

Wie meer praktische info wil, kan hier terecht.

 

 

02/04/2015
KSJ ANTWERPEN

Rechtzetting gratis folders

OPGELET : RECHTZETTING GRATIS FOLDERS 

Via sterkmerk@ksa.be kan je gratis folders aanvragen en laten bedrukken. Je kan er evenveel aanvragen als je huidige ledenaantal (+ eventueel enkele extra). Deze dienen voor de bekendmaking van de veranderingen.Folders voor ledenwerving kan je vanaf de zomervakantie weer in massa aankopen aan zeer democratische prijzen in de winkel van Leuven en Antwerpen. Deze kan je ook zelf nog bedrukken, maar dit moeten jullie zelf bekostigen.Onze excuses voor de verwarring!


25/03/2015
KSJ-KSA-VKSJ NATIONAAL

KSJ-KSA-VKSJ op weg naar een sterker merk!

De naam van onze koepelorganisatie zal vanaf 1 september 2015 veranderen naar KSA. Dat is het resultaat van een traject waar de afgelopen jaren heel hard over nagedacht en aan gewerkt werd. Naast de naamsverandering, zullen we ook overschakelen naar één koningsblauw hemd. We willen streven naar meer eenheid om aan de buitenwereld duidelijk te maken dat we één beweging zijn, om de verbondenheid binnen de beweging te versterken, om de wervingskracht en herkenbaarheid te vergroten en om onze beperkte middelen efficiënter te kunnen inzetten. Het volledige verhaal kan je raadplegen via www.ksa.be/sterkmerk.


08/03/2015